← Naslovnica

Pravne napomene

Svako korištenje www.pizzeria-stari-zagreb.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka.

“Pizzeria Viduka d.o.o.” uložiti će razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju www.pizzeria-stari-zagreb.hr koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.

“Pizzeria Viduka d.o.o.” neće biti odgovorni ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnost korištenja www.pizzeria-stari-zagreb.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

“Pizzeria Viduka d.o.o” zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorne ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.